Fasadevask Vestland AS

Om oss

Fasadevask Vestland AS

Fasadevask Vestland AS er en del av Vestland Gruppen og tilbyr tjenester innen renhold. Vi innehar offentlig godkjenning som renholdsbedrift! Vårt mål er å dekke hele markedet i Bergen og omegn etter beste evne.

Vi utfører vårt arbeid skånsomt, effektivt og prisgunstig – kundens tilfredshet står høyt hos oss! Vi strekker oss langt for våre kunder.

Fasadevask Vestland er opptatt av og alltid overholde kontrakter / avtaler, yte god kundeservice og gjennomføre et optimalt oppdrag til enhver tid. Vi skal skape et godt og gjensidig tillitsforhold, slik at våre kunder også senere vil etterspørre våre tjenester og anbefale oss videre til andre.

Våre produkter er miljøvennlige og våre vaskemetoder med softvask («softwash») er skånsomt og gir fantastiske resultater. Vi er en del av Fasadevask1-teamet, som tilbyr det beste og mest effektive innen utvendig renhold!

Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

fasadevask-vestland-logo
offentlig-godkjent-renholdsbedrift
fasadevask1

Fasadevask Vestland AS  i samarbeid med www.fasadevask1.as

Ansatte

portrett
Veronica Aanonsen
Daglig leder

For Veronica betyr fornøyde kunder alt! Hun er vår daglige leder, og har bred erfaring fra salg og utvikling av bedrifter i Bergen og omegn. Salg og kommunikasjon er noe hun er lidenskapelig opptatt av.

Veronica trives veldig godt i ulike roller, og er glad i variasjon. Det er henne du møter når du ringer oss.

20201125_125725(0)
Paul Arne Aanonsen
Prosjektleder og renholdsoperatør

Paul Arne er vår prosjektleder, men jobber også som renholdoperatør. Han har mange års erfaring som leder og med håndtering av prosjekter.

Paul Arne er kurset og utdannet gjennom Fasadevask1.

20230427_110646
Roy Thorstensen
Eier

Roy er eier av firmaet, og er meget dyktig i faget.

Roy er også kurset og utdannet gjennom Fasadevask1.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle